0 Shares 996 Views

REVIEW – Samsung LT28E310EW Televizor 68 cm HD

Ian 27, 2017
0 997

Cu un design deosebit si impunator televizorul Samsung LT28E310EW va ofera posibilitatea sa vizionati transmisiuni tv senzational de captivant, monitorul joaca rolul perfect si a unui televizor personal. Modelul nou LT28E310EW va ajuta sa treceti foarte usor de la trecerea lui ca monitor pentru calculator sau ca televizor si va permine de asemenea sa le vizualizati pe ambele simultan cu ajutorul unui ecran scindat. Totul este mai simplu acum pentru dumneavoastra deoarece aveti doua dispozitive intr-unul singur.

Review Samsung LT28E310EW

Acest model are un impresionant unghi de vizualizare de 178 grade, atat pe verticala cat si pe orizontala iar acest model LT28E310EW va ofera si o vizualizare mult mai comoda si mai optima. Puteti viziona atat fotografii cat si filmari la aceiasi calitate a imaginii indiferent de unghiul de vizualizare frontal.

Caracteristici Samsung LT28E310EW

Datodita tehnologiei avantase, cu acest televizor puteti face mai multe lucruri in acelasi timp cu mare usurinta si va puteti bucura in cel mai rapid timp de continutul dumneavoastra. Cu ajutorul aplicatiei Picture-in-Picture puteti redimensiona a doua imagine pentru a acoperi pana la 25% din ecran si poate fi pozitionata in ce loc doriti. De altfel cu ajutorul aplicatiei CoonetShare va puteti bucura de muzica, filme si imagini senzationale direct pe ecranul televizorului fara sa conectati pc-ul. Trebuie doar sa conectati un dispozitiv extern de memorie precum un HDD sau USB la portul USB al monitorului.

Din multimea de moduri pe care acest televizor le detine, modul Sport este special pentru iubitorii sportului care permite sa vizionati sporturile in cel mai usor mod si clar cu putinta. Ecranul se poate imparti in 9 sectiuni iar imaginea cu sportul favorit sa fie marita sau puteti mari doar cele mai importante faze ale meciului. De altfel cu acest televizor o sa aveti impresia ca atmosfera de pe un stadion de fotbal este la dumneavoastra in casa, acest lucru datorita sunetului optimizat.

Modelul acesta are un ecran de tip LED si cu functia de monitor, si poate fi amplasat in orice colt al camerei, indiferent daca este un birou sau un living mai spatios.

Pret Samsung LT28E310EW

Pretul aproximativ care l-am gasit pentru acest televizor este aproximativ pe la 850 lei, dar dupa mai multe cautari in cele mai mari magazine de specialitate am gasit un pret mai bun pentru dumneavoastra care il puteti gasi AICI.

Leave a Comment

Your email address will not be published.