0 Shares 1026 Views

REVIEW – Samsung LT24E310EW Televizor LED 59 cm, HD Ready

Ian 27, 2017
0 1027

Va salut cu drag! Astazi o sa va prezint televizorul Samsung LT24E310EW care este un televizor foarte accesibil pentru orice buzunar. Definiti spatiul dumneavoastra cu un design nou, subtire si elegant de culoare albastra. Ultimul Slim ToC vine cu un finisaj foarte bine definit prin linii de culoare neagra care fac ca acest televizor sa arate frumos in camera ta.

Review Samsung LT24E310EW

Televizorul Samsung LT24E310EW il puteti folosi si ca monitor pentru calculator. Este un monitor perfect cu cateva functii deosebite dar de fapt este si un televizor foarte bun. Rezolutia este una de 1366 x 768 pixeli si 8 ms timp de raspuns care este suficient pentru o performanta optima.

Caracteristici Samsung LT24E310EW

Va prezint si alte aspecte importante legate de modelul Samsung LT24E310EW:

Acest televizor este dotat si cu Digital Clean View si daca va intrebati ce inseamna sau ce face acest lucru? Cu acest televizor aveti o experienta de vizionare foarte limpede precum cristalul cu datorita acestei caracteristici Clean. O imagine curata previne aparitia zgomotului nedorit fara sa afecteze si calitatea imaginii.

Aceasta caracteristica purifica si filtreaza semnalul care vine din televizor. De altfel reduce automat impuritatile si zgomotul si elimina zgomotul analogic si digital de pe ecranul televizorului.

O alta tehnologie de pe acest televizor si anume ConnectShare care ajuta la un acces instant la fotografii, muzica sau filme direct pe ecran fara a mai porni laptopul. Doar trebuie sa conectati dispozitivele de memorie USB sau HDD in portul USB al televizorului si aveti acces la continutul multimedia. Televizorul are 2 porturi HDMI care va ajuta la conectarea la diverse dispozitive precum consolele de jocuri, pleyere blu-ray si dispozitive AV. De asemenea mai vine si cu un tuner digital DVB-C DVB-T2.

Va puteti face o idee unde sa pozitionati cel mai bine acest televizor in functie de dimensiunile sale. Cu tot cu stand televizorul Samsung LT24E310EW este de 561.1 x 376.1 x 123.3mm cu o greutate de 3.9 kg fiind foarte usor. Consumul de energie pentru acest model este unul foarte redus si anume 35W. Acest televizor este compatibil si cu VESA 75 x 75.

Pret Samsung LT24E310EW

Acest televizor putem spune ca este unul de o calitate medie, am verificat pentru tine in toate magazinele mari online iar in majoritatea magazinelor pretul este undeva aproximativ de 820 lei. Inca siteul nostru va ofera cel mai bun pret care il gasiti AICI.

Leave a Comment

Your email address will not be published.