0 Shares 914 Views

REVIEW – Samsung 32J4000 – Un televizor foarte accesibil !

Ian 27, 2017
0 915

Va salut din nou! In ziua de astazi televizoarele sunt de foarte diverse si exista o multime de optiuni atunci cand trebuie sa iti achizitionezi un televizor nou. Un televizor pentru orice utilizator ca nu are pretentii foarte mari televizorul Samsung 32J4000 care are o diagonala de 80 cm si o rezolutie FULL HD va asigura o experienta vizuala superba.

Review Samsung 32J4000

Rezolutia ecranului este de maxim 1366 x 768 pixeli, care va ofera posibilitatea sa va bucurati de un continut foarte difersificat la inalta definitie. Acest model are incorporat o conexiune de tip Sllot si dispune de un sunet mai mult decat decent de 2x5w RMS si mai are incorporat si un player multimedia.

Designul pentru acest model este unul standard si de calitate care va permite sa il plasati in orice loc doriti.

Caracteristici Samsung 32J4000

Modelul Samsung 32J4000 este ajutat de un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imagini si anume Samsung Wide Color Enhancer care imbunatateste calitatea imaginii intr-un mod foarte evident si afiseaza detaliile ascunde din orice imagine. Cu aceasta tehnologie vei vedea imaginile asa cum au fost menite sa fie vazute.

Acest model are si intrati de tip High Definition Multimedia Interface, mai pe scurt HDMI, care transforma incaperea unde este situat televizorul intr-un centru de divertisment HDMI care ofera o transmisie de inalta definitie de date digitale de la mai multe dispozitive direct catre televizor.

Colectia dumneavoastra de filme acum poate sa vizionata de pe un stick de tip USB. Cu optiunea ConnectShare Movie doar trebuie sa conectati memoria tip HDD sau USB la televizor si aveti acces direct si instantaneu la muzica, fotografii sau filme. Cu aceste optiuni alaturi de acest televizor aveti sansa sa experimentati o varietate de continut multimedia simplu.

Acest televizor are o greutate de doar 3.8kg si acest lucru il face sa fie foarte usor de transportat. Trebuie sa luati in considerare si dimensiunile sale de 745 x 466 x 150 mm pentru a sti de pe acum unde il veti pozitiona.

Pret Samsung 32J4000

Dupa toata aceasta descriere am realizat ca este vorba despre un produs de o calitate superioara pentru pretul la care se claseaza. Pe majoritatea magazinelor in momentul de fata acest televizor are pretul aproximativ de 899 lei, dar dupa mai multe cautari am gasit cea mai buna oferta pentru dumneavoastra care o gasiti AICI.

Pretul mic
dada
Nu are
nunu
9
Nota finala
Afla care este cel mai mic pret pentru acest produs

Leave a Comment

Your email address will not be published.